Career in INNPRO

Καριέρα

Κάντε το πρώτο βήμα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάντε αίτηση σήμερα!

Γιατί να εργαστείτε στην INNPRO?

Αναπτυσσόμαστε μαζί

Είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, οπότε, καθώς δημιουργούνται νέες ομάδες και επεκτείνονται οι ήδη υπάρχουσες, δημιουργούνται νέες οργανωτικές δομές και μαζί με αυτές νέες θέσεις εργασίας που γίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς υπαλλήλους.

Γινόμαστε όλο και περισσότεροι

Ο αριθμός των εργαζομένων μας στο τέλος του 2023 ήταν πάνω από 350 σε όλα τα υποκαταστήματα στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Το 2024 ξεπεράσαμε τους 400 υπαλλήλους και οι ομάδες μας αυξάνονται σταθερά. Στατιστικά, έως και το 91% των εργαζομένων παραμένουν μαζί μας μετά την έναρξη της απασχόλησής τους.

Για κάθε στάδιο της καριέρας σας

Αναζητούμε φιλόδοξα και αφοσιωμένα άτομα, είτε πρόκειται για επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία είτε για άτομα που μόλις εισέρχονται στον επαγγελματικό χώρο. Αν και η εμπειρία και οι υπάρχουσες δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, γνωρίζουμε ότι αποτελούν ικανότητες που έρχονται με τον καιρό. Ανεξάρτητα από το στάδιο της καριέρας σας, θα λάβετε από εμάς την υποστήριξη που χρειάζεστε και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Έκπτωση
εργαζομένων

Χρηματοδότηση
της κατάρτισης

Ενέργειες ενδυνάμωσης
ομάδας

Εξοπλισμένος
σταθμός εργασίας

Ελέγξτε τις τρέχουσες κενές θέσεις εργασίας

Μάθετε τις ιστορίες μας

Aneta Majdzińska,
Aneta Majdzińska,Senior accounting and finance specialist
Read More
Από τότε που αποφοίτησα από το λύκειο, έχω συνδέσει την επαγγελματική μου πορεία με τη λογιστική. Εργάστηκα σε διάφορα μέρη μέχρι που κατέληξα στην INNPRO τον Μάρτιο του 2022. Ξεκίνησα με απλές εργασίες στη λογιστική και σταδιακά προχώρησα σε περισσότερες ευθύνες. Μετά από λιγότερο από εννέα μήνες πήρα για πρώτη φορά προαγωγή και μετά από ενάμιση χρόνο η αφοσίωσή μου αναγνωρίστηκε και πάλι και έγινα Senior Accounts and Finance Specialist.

Τώρα επιβλέπω το έργο τριών υποτμημάτων λογιστηρίου και, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις που μου επιτρέπουν να εξελίσσομαι συνεχώς και να αποκτώ πολύτιμη εμπειρία στον τομέα στον οποίο πάντα ήθελα να εργαστώ.
Kamil Mohn,
Kamil Mohn,Warehouse Manager Assistant
Read More
Εργάζομαι στην αποθήκη στο Gliwice από τον Σεπτέμβριο του 2021. Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας ενίσχυσε την πεποίθησή μου ότι αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να ανοίξεις τα φτερά σου. Είμαι της άποψης ότι όσο περισσότερο δίνεις από τον εαυτό σου, τόσο περισσότερα θα λάβεις. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή μου έχουν γίνει αντιληπτές. Αρχικά, ήμουν υπεύθυνος για τον εφοδιασμό του υποκαταστήματός μας με λειτουργικά υλικά για την επεξεργασία των παραγγελιών. Τώρα κατέχω τη θέση του βοηθού διευθυντή αποθήκης και διαχειρίζομαι μια ομάδα που αυξάνεται σταθερά.

Η εταιρεία μου παρέχει ευκαιρίες εξέλιξης και με στηρίζει στο να συνειδητοποιήσω τον εαυτό μου εκτός εργασίας. Αυτό ενισχύει την πεποίθησή μου ότι πήρα τη σωστή απόφαση επιλέγοντας την INNPRO.
Sabina Kufka,
Sabina Kufka,Order fulfilment specialist
Read More
Εργάζομαι στην INNPRO πάνω από 3 χρόνια. Η περιπέτειά μου ξεκίνησε με μια θέση ως υπάλληλος επεξεργασίας παραγγελιών. Όταν άρχισα να εργάζομαι στην εταιρεία, δεν είχα καμία εμπειρία σε παρόμοια θέση, αλλά χάρη στο εκπαιδευτικό υλικό, τους σπουδαίους ανθρώπους και τις ευκαιρίες εξέλιξης που παρείχε η εταιρεία, κατάφερα να αποκτήσω πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο της καριέρας μου.

Η εταιρεία μου δίνει την ευκαιρία να μοιράζομαι τις ιδέες μου και να εφαρμόζω βελτιώσεις που επιτρέπουν στο τμήμα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.
Artur Ratajczak,
Artur Ratajczak,Warehouse specialist
Read More
Τον Απρίλιο του 2022, άρχισα να εργάζομαι στην INNPRO ως αποθηκάριος. Από την αρχή, έδειξα αποφασιστικότητα στην εκμάθηση νέων καθηκόντων. Λίγους μήνες αργότερα, χάρη στη δέσμευση και την αυτοπεποίθησή μου, προήχθηκα στη θέση του Junior Warehouse Specialist. Τους επόμενους μήνες, έλαβα εκπαίδευση για να μάθω για το τμήμα λιανικής αποστολής, το τμήμα παραγγελίας παλετών και την εφοδιαστική της αποθήκης.

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως ειδικός αποθήκης. Χάρη στην εργασία μου στην INNPRO, έχω αποκτήσει την ικανότητα να διαχειρίζομαι μια ομάδα και να παίρνω σωστές αποφάσεις.
Julia Wójtowicz,
Julia Wójtowicz,Product Manager
Read More
Εργάζομαι στην INNPRO από τον Νοέμβριο του 2021. Ξεκίνησα την εργασία μου από τη θέση του Assistant Product Manager επειδή δεν είχα προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια θέση. Χάρη στη δέσμευσή μου και τις ευκαιρίες εξέλιξης, προήχθηκα πολύ γρήγορα στη θέση του Junior Product Manager. Επί του παρόντος, εργάζομαι ως Product Manager.

Η εργασία στην INNPRO μου επιτρέπει να αναπτύσσω συνεχώς τις δεξιότητές μου στις πωλήσεις και να διευρύνω τους ορίζοντές μου μέσω ταξιδιών σε εμπορικές εκθέσεις και συναντήσεων με κατασκευαστές, στις οποίες συμμετέχω.
Magdalena Bennek,
Magdalena Bennek,Team Leader, Brand Manager
Read More
Ονομάζομαι Magda, την ημέρα Brand Manager και Team Leader στην INNPRO. Ασχολούμαι με το διαδικτυακό μάρκετινγκ για περισσότερα από 8 χρόνια. Εντάχθηκα στην INNPRO τον Φεβρουάριο του 2022 και για μερικούς μήνες υλοποιούσα τα καθήκοντά μου ως ειδικός επικοινωνίας μάρκετινγκ και αναπληρωτής TL, μαθαίνοντας για τις μάρκες και τις λειτουργίες της εταιρείας. Προήχθηκα με επιτυχία σε Brand Manager και άρχισα να διευθύνω μια ομάδα αρκετών ατόμων. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσω την ομάδα μου, διευρύνοντας συνεχώς την ομάδα και επιβλέποντας τις δραστηριότητες μάρκετινγκ για περισσότερες από 30 μάρκες.

Η εργασία στην INNPRO μου δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθώ και να αποκτήσω εμπειρία σε διάφορους τομείς του μάρκετινγκ, διεξάγοντας ενδιαφέροντα έργα και εκστρατείες.
Wojciech Kłaput,
Wojciech Kłaput, Senior Product Manager, Team Leader
Read More
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, το εμπόριο ήταν παρόν στη ζωή μου. Ακόμα και στα εφηβικά μου χρόνια βοηθούσα στη λειτουργία της οικογενειακής επιχείρησης. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή είναι και η κατεύθυνση προς την οποία με οδήγησε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Εντάχθηκα στην INNPRO το 2021 και σήμερα είμαι ένας από τους επικεφαλής της ομάδας του τμήματος πωλήσεων. Η αλλαγή εργοδότη οφειλόταν στη στασιμότητα και την έλλειψη προκλήσεων στη μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου όπου εργαζόμουν επί 8 χρόνια. Η θέση εργασίας ουσιαστικά με βρήκε από μόνη της και εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εξελίσσομαι μέσα στις δομές της εταιρείας με έδρα το Rybnik.

Αυτό που με κρατάει περισσότερο στη δουλειά και με βάζει στη ροή μου είναι η συνεχής ανάπτυξη, οι προκλήσεις και η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαφή με τους Κινέζους κατασκευαστές.
Magdalena Kaczmarczyk,
Magdalena Kaczmarczyk,Team Leader
Read More
Εργάζομαι στο INNPRO από το 2020, προηγουμένως εργαζόμουν στο Βρότσλαβ σε διευθυντική θέση, αλλά αποφάσισα να επιστρέψω στη γενέτειρά μου. Η εργασία στην INNPRO απαιτούσε επαναπροσδιορισμό, ξεκινώντας να χτίσω την καριέρα μου από το μηδέν ξεκινώντας από μια θέση Junior. Ωστόσο, η ευκαιρία για ταχεία ανάπτυξη και οι ορατές δυνατότητες με ενθάρρυναν να δοκιμάσω. Η INNPRO έχει να κάνει με τους ανθρώπους. Νέοι, δυναμικοί, με ιδέες και την επιθυμία να τις υλοποιήσουν.

Η γρήγορη προσαρμογή στην κατάσταση της αγοράς δεν θα ήταν δυνατή σε πολλές εταιρείες, και εδώ κανείς δεν φοβάται να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Γνωρίζω επίσης ότι έχω αντίκτυπο στην ανάπτυξη της εταιρείας και αυτό είναι σημαντικό για μένα.
Anna Dziwok,
Anna Dziwok,Senior Product Manager
Read More
Όταν άρχισα να εργάζομαι ενώ ήμουν ακόμα στο πανεπιστήμιο, από μια θέση βοηθού στο τμήμα πωλήσεων, δεν φανταζόμουν ότι σε 2,5 χρόνια θα ήμουν εγώ αυτή που θα έκανε προσλήψεις για αυτή τη θέση, αναζητώντας ανθρώπους για να ενταχθούν στην ομάδα μου, την οποία σήμερα διευθύνω ως Senior Product Manager μιας από τις σημαντικές μάρκες της εταιρείας. Με τη δέσμευση, την ευσυνειδησία και την πρωτοβουλία μου, έχω αποδείξει ότι, παρά το νεαρό της ηλικίας μου, είμαι ικανή να λαμβάνω ανεξάρτητες αποφάσεις.

Στο εμπόριο, το κόλπο δεν είναι να εντοπίζεις ένα λάθος, αλλά να εντοπίζεις εγκαίρως τις συνέπειές του, γι' αυτό και προσπαθώ να κατανοώ τα προβλήματα της ομάδας μου, όχι απλώς να τα λύνω.
Natalia Niewiadomska,
Natalia Niewiadomska,Translator
Read More
Στα μέσα του 2020, έψαχνα για μια δουλειά που θα μπορούσα να συνδυάσω με τις σπουδές μου. Προηγουμένως, είχα εργαστεί με προμήθεια σε διάφορες βιομηχανίες. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην INNPRO ως βοηθός, μαθαίνοντας τις λειτουργίες και τις δομές μάρκετινγκ της εταιρείας. Ανέπτυξα τις δεξιότητές μου στην προετοιμασία υλικού για εκτύπωση, στη δημιουργία γραφικών και περιεχομένου. Με την πάροδο του χρόνου, η πορεία μου διαμορφώθηκε πιο ξεκάθαρα προς το περιεχόμενο και τη μετάφραση.

Στην INNPRO, εκτιμώ τη συνεχή εξέλιξη σε μια φιλική και φυσική ατμόσφαιρα και η μεγαλύτερη ικανοποίηση προέρχεται από τις νέες ευκαιρίες.
Previous
Next

How does the recruitment process work?

We strive to make the recruitment process transparent. We analyze each application and if your competencies meet the requirements of the position you are applying for – we call to arrange an interview.

The purpose of the recruitment meeting is to get to know you and your experience. The interview is usually conducted by two people from the department to which you are applying – they will tell you about the daily life of the company and our typical tasks. We have time to answer all your questions.

During the interview, we sometimes check the competencies important for the position, which may involve a short assignment or an interview in English. After each interview, we contact you, informing you of the outcome of the recruitment.