Αναζητούμε influencers για να συνεργαστούμε μαζί τους.

Διαχειρίζεστε μια επιχείρηση κοινωνικής δικτύωσης; Ενημερώστε το κοινό σας για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αποκτήστε πρόσβαση στις παρουσιάσεις προϊόντων και μάθετε πρώτοι για τις καινοτομίες. Γίνετε γνωστοί και αναπτύξτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο με το INNPRO.

Αξίζει να συνεργαστείτε μαζί μας
Αφοσιωμένος θεματοφύλακας του εμπορικού σήματος

Κάθε μία από τις μάρκες του χαρτοφυλακίου μας διαθέτει έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού, ο οποίος ασχολείται με την επαφή με τους Influencers, γνωρίζει πολύ καλά τη σειρά προϊόντων και είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Γρήγορη και εύκολη επαφή

Ταχυδρομείο, τηλέφωνο, απευθείας μηνύματα - είμαστε πάντα εδώ για εσάς αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με μια συνεργασία, ένα προϊόν ή μια μάρκα.

Ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων και προϊόντων

Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα προϊόν που θα ενδιαφέρει το κοινό σας. Διαχειρίζεστε ένα κανάλι σχετικά με την ομορφιά, τον τρόπο ζωής, την τεχνολογία, το έξυπνο σπίτι, τη φωτογραφία ή μήπως διδάσκετε στο κοινό σας πώς να ανακαινίζει μόνο του ένα σπίτι; Θα βρούμε κάτι για εσάς.

Σαφείς όροι συνεργασίας

Εκτιμούμε τη διαφάνεια στις δραστηριότητές μας. Συζητάμε λεπτομερώς κάθε συνεργασία και στη συνέχεια υπογράφουμε μια σύμβαση που προστατεύει τα συμφέροντα και των δύο μερών.

Συζητάμε λεπτομερώς κάθε συνεργασία και στη συνέχεια υπογράφουμε σύμβαση που προστατεύει τα συμφέροντα και των δύο μερών.

Κερδίστε νέο κοινό με ελκυστικό περιεχόμενο. Είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας, εκτιμούμε τη δημιουργικότητα και αγαπάμε τις ασυνήθιστες ιδέες.

Ας ξεκινήσουμε να συνεργαζόμαστε

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή απευθείας στο: mkt@innpro.pl

Επικοινωνήστε μαζί μας, γνωρίστε μας
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας
Κανάλια κοινωνικής δικτύωσης

Λίγα λόγια για εσάς

Συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από την INNPRO Robert Błędowski sp. z o.o. Η συγκατάθεσή σας είναι εθελοντική. Τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία για περίοδο 1 έτους. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκλησή της.