OMNICHANNEL MARKETING

Τι κάνει την INNPRO να ξεχωρίζει

Ορίζουμε τους εαυτούς μας ως διανομέας προστιθέμενης αξίας νέας γενιάς και η ολοκληρωμένη φροντίδα μάρκετινγκ για τις μάρκες του χαρτοφυλακίου μας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής μας. Παρακολουθούμε τις τάσεις και αναζητούμε διαρκώς νέες λύσεις για να προωθήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τα Brands με τα οποία συνεργαζόμαστε. Ειδικευόμαστε στο ψηφιακό μάρκετινγκ, καθώς και στις υπαίθριες καμπάνιες.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη διεξαγωγή ενεργειών μάρκετινγκ. Επικεντρωνόμαστε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μάρκετινγκ με βασικούς επιχειρηματικούς εταίρους. Παρακολουθούμε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιούνται σε συνεχή βάση και τις προσαρμόζουμε με ευελιξία στις ανάγκες του Brand.

Στο μάρκετινγκ, εστιάζουμε στη δημιουργία μιας ευρείας αλλά σταθερής εμπειρίας χρήστη, ανεξάρτητα από το πού πραγματοποιείται η αλληλεπίδραση. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των Brands που διαθέτουμε και αντιμετωπίζουμε τα εργαλεία μάρκετινγκ ως το κλειδί για την επιτυχία τους στην αγορά.

Βασικοί ηγέτες επιλογών

Μάρκετινγκ Περιεχομένου

Περιεχόμενο στα social media

Δημοσιεύσεις στα μέσα ενημέρωσης

Υπέθριες Διαφημίσεις

Brand Marketing

Infuencer Μάρκετινγκ

Η ευρεία βάση επαφών που διαθέτουμε μας επιτρέπει να επιλέγουμε αποτελεσματικά τους influencers που ταιριάζουν φυσικά στη φιλοσοφία ενός Brand. Συνεργαζόμαστε τόσο απευθείας με influencers όσο και με πρακτορεία μάρκετινγκ influencer, γεγονός που μας επιτρέπει να υλοποιούμε μια ποικιλία έργων – από σύνθετες καμπάνιες έως προγράμματα brand ambassador.

PR και μέσα ενημέρωσης

Συνεργαζόμαστε συνεχώς με τα κυριότερα τεχνολογικά portals στην Πολωνία, παρέχοντας τις τελευταίες πληροφορίες για προϊόντα και μάρκες. Μέσω των δραστηριοτήτων δημοσίων σχέσεων, προσεγγίζουμε το ευρύτερο δυνατό κοινό. Τα εργαλεία δημοσίων σχέσεων μας επιτρέπουν να οικοδομήσουμε μια θετική εικόνα της μάρκας και να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας. Εκτός από τις διαδικτυακές δημοσιεύσεις, διεξάγουμε επίσης μια σειρά δραστηριοτήτων με παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, όπως ο Τύπος, δημοσιεύοντας περιεχόμενο σε εμπορικά και τοπικά περιοδικά.

Ψηφιακές διαφημιστικές εκστρατείες

Οι πληρωμένες διαφημίσεις στα δίκτυα Meta Ads και Google Ads μας επιτρέπουν να προσεγγίσουμε συγκεκριμένα target groups που ενδιαφέρονται για μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Έχοντας πλήρη πρόσβαση στα αποτελέσματα της καμπάνιας σε πραγματικό χρόνο, μπορούμε να τα προσαρμόζουμε με ευελιξία για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εικόνα, κείμενο, βίντεο – χρησιμοποιούμε πολλαπλές μορφές διαφήμισης για να προσεγγίσουμε διαφορετικά είδη κοινών.

Social Media

Το μάρκετινγκ στα social media είναι μία από τις βασικές δραστηριότητες που πραγματοποιούμε για τις μάρκες που έχουμε αναλάβει. Η διαχείριση σελίδων και προφίλ σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok, το LinkedIn και το Pinterest μας επιτρέπει να επικοινωνούμε άμεσα με το κοινό μας και να παρέχουμε αποτελεσματική υποστήριξη μετά την πώληση.

Συνεργασία με εμπορικούς εταίρους

Η στενή συνεργασία με βασικούς εμπορικούς συνεργάτες έχει ως αποτέλεσμα άμεσες βελτιώσεις στις πωλήσεις και μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων στις προσφορές τους. Προωθούμε κορυφαία προϊόντα, οργανώνουμε λανσαρίσματα και προωθητικές ενέργειες και φροντίζουμε για την καλή εικόνα των εμπορικών σημάτων μας στις αλυσίδες λιανικής πώλησης. Με την εφαρμογή στρατηγικών ενεργειών στα μέσα ενημέρωσης, εξισορροπούμε τόσο τις εμπορικές ανάγκες όσο και τις ανάγκες μάρκετινγκ.

Μάρκετινγκ περιεχομένου

Ιστοσελίδες - από τον σχεδιασμό έως τη διαχείριση

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιστότοπους που συνδυάζουν τους επιχειρηματικούς στόχους με τις ανάγκες του κοινού. Χάρη στη χρήση κορυφαίων λύσεων, οι ιστότοποί μας είναι ευέλικτοι, γρήγοροι και οπτικά ελκυστικοί. Χρησιμοποιούμε στάνταρ εργαλεία ανάλυσης ιστού για να ανταποκρινόμαστε ακόμη πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες των χρηστών. Δημιουργία μιας landing page ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος; Επιλέγουμε τη βέλτιστη λύση για ένα συγκεκριμένο brand.

Περιεχόμενο και SEO

Συνδυάζουμε τις τάσεις και την παράδοση. Τόσο η δημιουργία οπτικού όσο και κειμενικού περιεχομένου είναι σημαντική για εμάς ώστε να προσεγγίσουμε αποτελεσματικά το κοινό μας. Κατά τη δημιουργία περιεχομένου, δεν μας ενδιαφέρει μόνο η πρόσληψή του από τον αναγνώστη, αλλά λαμβάνουμε υπόψη και τη βελτιστοποίηση SEO/SEM.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία - πάντα ενημερωμένη

Δημιουργούμε τις δικές μας βάσεις παραληπτών για να είμαστε σε άμεση επαφή με τους πελάτες που ενδιαφέρονται για μια συγκεκριμένη μάρκα. Ενημερώνουμε για την παρουσίαση προϊόντων, τις προωθητικές ενέργειες και τις εκδηλώσεις της μάρκας. Χρησιμοποιούμε επίσης πρακτορεία αλληλογραφίας για να προσεγγίσουμε ένα ευρύ κοινό.

Καμπάνια POS και OOH

Υπαίθρια διαφήμιση

Οι διαφημιστικές πινακίδες, οι αφίσες ή οι διαφημίσεις σε οθόνες LCD εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικά κανάλια για την προσέγγιση του τελικού πελάτη. Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας, εδραίωση της εικόνας στη μνήμη του κοινού, αύξηση του ενδιαφέροντος για την κατηγορία προϊόντος – αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους στόχους που μας επιτρέπει να επιτύχουμε μια καμπάνια σε δημόσιο χώρο. Πραγματοποιούμε υπαίθριες διαφημίσεις σε μεγάλες πόλεις της Πολωνίας συνδυάζοντάς τες συχνά με άλλες δραστηριότητες (π.χ. εκδηλώσεις, εγκαίνια φυσικών καταστημάτων).

Εκδηλώσεις και εμπορικές εκθέσεις

Δραστηριότητες όπως εμπορικές εκθέσεις, θεματικές εκδηλώσεις και ειδικές δράσεις (π.χ. σε φυσικά καταστήματα) παρέχουν την ευκαιρία άμεσης αλληλεπίδρασης με το προϊόν και προσέγγισης ενός ενδιαφερόμενου πελάτη. Τις οργανώνουμε ολοκληρωμένα, συνεργαζόμενοι με διάφορες εταιρείες-εταίρους, και η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο μας επιτρέπει να ενεργούμε αποτελεσματικά.

POS

Υποστηρίζουμε τις πωλήσεις στα φυσικά καταστήματα, δημιουργώντας μια συνεπή εμπειρία για τον πελάτη. Αντιμετωπίζουμε το υλικό υποστήριξης των πωλήσεων ως μια ακόμη ευκαιρία για αποτελεσματική επαφή με τον πελάτη. Ανεξάρτητα από τον τύπο του POS, εστιάζουμε πάντα στην ποιότητα κατασκευής και τη χρηστικότητα.