Ευρεία προσφορά διανομής

Ανακαλύψτε τα Brands μας από τον τομέα της νέας τεχνολογίας και γίνετε συνεργάτης μας. Περισσότερα από εκατό Brands, πάνω από δώδεκα κατηγορίες προϊόντων και χιλιάδες προϊόντα – επεκτείνουμε συνεχώς την προσφορά μας και παρέχουμε στους πελάτες χονδρικής πώλησης ελκυστικούς όρους συνεργασίας

Η βασική μας αξία είναι η υψηλότερη ποιότητα συνεργασίας – σε κάθε πτυχή. Επενδύουμε συνεχώς στους πόρους μας σε κάθε επίπεδο – logistics, εργαζόμενοι, μάρκετινγκ, εξυπηρέτηση, αποθήκη και άλλα. Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίζουμε υψηλή αναγνωρισιμότητα του Brand και συμμετοχή των πελατών.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε πλήρως το δυναμικό κάθε Brand.

Κατηγορίες προϊόντων

Οι συσκευές της κατηγορίας “Μικρές οικιακές συσκευές” θα βρουν χρήση σε κάθε σπίτι. Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες και τα ρομπότ καθαρισμού θα βοηθήσουν τους χρήστες να κρατήσουν το σπίτι καθαρό, ενώ τα μπλέντερ, οι ηλεκτρικοί βραστήρες και οι φριτέζες θα φανούν χρήσιμα στην κουζίνα. Προσφέρουμε, επίσης καθαριστές αέρα και υγραντήρες, καθώς και ανεμιστήρες και θερμαντικά σώματα.

Τα Αξεσουάρ Κινητών που διατίθενται από την INNPRO μπορούν να βελτιώσουν τις δυνατότητες συσκευών, όπως τα smartphones και τα tablet, καθώς και να τις προστατεύσουν από ζημιές. Για παράδειγμα, η προσφορά περιλαμβάνει tempered glass, θήκες, powerbanks, καλώδια, φορτιστές, αντάπτορες, selfie sticks, πομπούς αυτοκινήτου και θήκες.

Τα Αξεσουάρ IT βοηθούν τους χρήστες να κάνουν την εργασία τους στον υπολογιστή πιο ευέλικτη και λειτουργική. Προϊόντα όπως docking stations, αντάπτορες, κόμβοι, webcams, power strips, ποντίκια, πληκτρολόγια, φορητές οθόνες, περιβλήματα σκληρών δίσκων ή βάσεις θα λειτουργήσουν καλά σε κάθε σπίτι ή γραφείο.

Η κατηγορία Ήχου περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ακουστικά και ηχεία. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας επιτρέπει την εκπλήρωση των προσδοκιών ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης μικρόφωνα, τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα κατά την ηχογράφηση podcast ή συνεντεύξεων. Διανέμουμε, τέλος, και καλώδια ήχου.

Τα προϊόντα που διατίθενται στην προσφορά μας από την κατηγορία Εξοπλισμού Γραφείου θα αποδειχθούν χρήσιμα σε κάθε εταιρεία – βελτιώνουν την εργασία και διευκολύνουν την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. Για παράδειγμα, διαθέτουμε μηχανήματα βιβλιοδεσίας, εκτυπωτές ετικετών, barcode scanners και πλαστικοποιητές. Προσφέρουμε επίσης καταστροφείς που διευκολύνουν τον περιορισμό των περιττών εγγράφων.

Η κατηγορία Photo/Video περιλαμβάνει συσκευές και αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας. Για παράδειγμα, προσφέρουμε αθλητικές φωτογραφικές μηχανές, gimbals και σταθεροποιητές, κουτιά φωτογράφισης, τρίποδα, βάσεις και κάρτες μνήμης. Διαθέτουμε, επίσης, σακίδια μεταφοράς φωτογραφικών μηχανών και συσκευές εγγραφής βίντεο.

Οι συσκευές από την κατηγορία Gaming θα είναι χρήσιμες για κάθε λάτρη του Gaming. Αυτές περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ποντίκια, πληκτρολόγια, pads, τιμονιέρες, cooling pads και ακουστικά. Προσφέρουμε, επίσης, προϊόντα που απαιτούνται για την κατασκευή ενός υπολογιστή – όπως θήκες, ψύκτρες και τροφοδοτικά. Οι καρέκλες Gaming είναι και αυτές διαθέσιμες για αγορά.

Τα εργαλεία που διατίθενται από την INNPRO είναι κατάλληλα για εργασίες ανακαίνισης ή μικροεπισκευές. Θα φανούν, επίσης, χρήσιμα σε εργοτάξια. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, κλειδιά, σφυριά, ταινίες μέτρησης, πριόνια, αποστασιόμετρα, κατσαβίδια, τρυπάνια, πένσες και πριτσίνια. Διανέμουμε, τέλος, υλικά και σετ εργαλείων.

Τα προϊόντα της κατηγορίας Lifestyle & Outdoor θα βρουν πολλές χρήσεις στην καθημερινή ζωή. Θα είναι χρήσιμα τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά ή στα ταξίδια. Η προσφορά χονδρικής μας περιλαμβάνει, για παράδειγμα, αξεσουάρ για ποδήλατα και αυτοκίνητα, φακούς, smartwatches, σταθμούς παραγωγής ενέργειας και φωτοβολταϊκά πάνελ.

Με τη βοήθεια των προϊόντων Smart Home που διατίθενται στην προσφορά μας, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του έξυπνο σπίτι και να αυτοματοποιήσει τη λειτουργία επιλεγμένου εξοπλισμού. Για παράδειγμα, προσφέρουμε εξοπλισμό φωτισμού, συσκευές για κατοικίδια ζώα, πρίζες και διακόπτες. Επιπλέον, προσφέρουμε κάμερες IP, αισθητήρες και συστήματα συναγερμού.

Υπάρχει, επίσης, ένα ευρύ φάσμα συσκευών που διατίθενται προς πώληση, για να βοηθήσουν κάθε χρήστη να βελτιώσει την υγεία και την εμφάνισή του. Για παράδειγμα, προσφέρουμε προϊόντα στοματικής υγιεινής, όπως ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και irrigators. Διανέμουμε, επίσης, ξυριστικές μηχανές, trimmers, αποτριχωτικές μηχανές και IPL, πιστολάκια μαλλιών, ψαλίδια για μπούκλες, ισιωτικά και συσκευές μασάζ.

Drones

Διανέμουμε επίσης μη επανδρωμένα αεροσκάφη που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να δει τον κόσμο από ψηλά και να απαθανατίσει σημαντικές στιγμές από μια ασυνήθιστη οπτική γωνία. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που διατίθενται προς πώληση περιλαμβάνουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη αναψυχής, ημιεπαγγελματικά, επαγγελματικά και βιομηχανικά. Προσφέρουμε επίσης αγωνιστικά drones, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην πλατφόρμα B2B

Εγγραφείτε στην πλατφόρμα B2B και αποκτήστε πρόσβαση σε προσφορές χονδρικής για χιλιάδες προϊόντα από γνωστές μάρκες (Dreame, Baseus, Dareu, PXN και πολλές άλλες).