ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Β2Β

Γίνετε συνεργάτης

Πεποίθησή μας είναι ότι μια συνεργασία θα πρέπει να είναι στρατηγικά αμοιβαία επωφελής και για τις δυο πλευρές. Η κύρια δύναμή μας είναι οι συνεργάτες μας - η επιτυχία τους είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους των πτυχών μας που επιτρέπουν την αμοιβαία ανάπτυξη. Μάθετε για τα οφέλη της συνεργασίας με την INNPRO.

Εγγραφείτε στην πλατφόρμα B2B

Αποκτήστε πρόσβαση σε προσφορές χονδρικής για χιλιάδες προϊόντα από γνωστά brands.

πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν και το brand,

να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας και την κατάσταση των αποστολών σας,

δείτε την πλήρη προσφορά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων,

να κάνετε παραγγελίες ανά πάσα στιγμή, εύκολα και αποτελεσματικά,

συζεύξτε το κατάστημά σας με την πλατφόρμα INNPRO και αυτοματοποιήστε τη διαδικασία πωλήσεων.

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Η προσφορά της INNPRO περιλαμβάνει πάνω από 5.000 προϊόντα από περισσότερες από δώδεκα κατηγορίες προϊόντων και επεκτείνεται συνεχώς. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει μάρκες που είναι ηγέτες στους αντίστοιχους κλάδους τους, καθώς και πρωτοεμφανιζόμενες μάρκες με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην αγορά.

Πλατφόρμα B2B

Η πρόσβαση σε πληροφορίες και οι αποτελεσματικές λειτουργίες αποτελούν κλειδιά για την ομαλή συνεργασία. Η πλατφόρμα B2B σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε παραγγελίες γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Ελκυστικοί Όροι Συνεργασίας

Προσφέρουμε ελκυστικές εκπτώσεις χονδρικής σε σχέση με τις πραγματικές τιμές της αγοράς. Η προσφορά ενημερώνεται και επαληθεύεται διαρκώς, προκειμένου να διατηρούνται τα περιθώρια κέρδους στα προϊόντα που παρουσιάζονται.

Όροι πληρωμής

Η εμπορική πίστωση υποστηρίζει πρωτίστως την ανάπτυξη. Επηρεάζει επίσης την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της δράσης, γι’ αυτό και προσφέρουμε σε όλους τους συνεργάτες μας μια περίοδο πίστωσης προσαρμοσμένη στην κλίμακα της συνεργασίας.

Γρήγορη επεξεργασία παραγγελιών

Τα υψηλά πρότυπα υλικοτεχνικής υποδομής και αποθήκης εξασφαλίζουν άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα λειτουργίας. Το 98% των παραγγελιών διεκπεραιώνεται την ίδια εργάσιμη ημέρα, με παράδοση μετά από 4 εργάσιμες ημέρες.

Υποστήριξη μάρκετινγκ

Παράλληλα με τις τυπικές εμπορικές δραστηριότητες, προσφέρουμε στους κατασκευαστές και τους συνεργάτες μας πρόσθετες ενέργειες μάρκετινγκ για τις περισσότερες από τις μάρκες μας.

Σχέσεις συνεργασίας

Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση και οι συνεργάτες μας διασφαλίζουν συνεχώς την αποτελεσματική επικοινωνία. Η αποτελεσματική επικοινωνία αποτελεί ουσιαστικό μέρος της μακροχρόνιας συνεργασίας και των επωφελών σχέσεων.

Επαγγελματική προσέγγιση

Οι product managers μας είναι θεματοφύλακες των εμπορικών σημάτων και ειδικεύονται στους αντίστοιχους κλάδους, φροντίζοντας για την ελκυστικότητα της προσφοράς όσον αφορά τις τιμές, τις ανάγκες της αγοράς και τα επίπεδα αποθεμάτων.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ενδιαφέρεστε για την προσφορά INNPRO;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς να ξεκινήσετε μια συνεργασία με την INNPRO.